Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Moje poznámka
Falešný boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V01M
Nejnovější recepty
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno před 20 hodinami
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Okurková limonáda
Přidáno 26. 7. 2025 05:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Letní večeře
Kremrole před 36 minutami
Rybí filé se sýrem
helca66 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Petra.21 před 1 hodinou
Borůvkový koláč
AndreaBo před 1 hodinou
Vyšegrádská směs
kimlo před 1 hodinou
Rýžový nákyp mého dětství
AndreaBo před 1 hodinou
Kuře na zelí
bioubi před 2 hodinami
Jednoduchá medvědí omáčka s bramborami
trdlo před 3 hodinami
Zapečené uzeniny s černým pivem
Darwin před 3 hodinami
Květák s hráškem na paprice
Hannah64 před 3 hodinami
Tématické fráze:
bořč,
bořšt,
borzc,
boršč recept,
borč-polévka,
borč polevka,
polevka falesny borc,
falesny vyvar,
borč z červené řepy,
falesnej borsc,
borsc,
recept na boršč,
boršč ze sterilované řepy,
recept boršt,
oršč,
jak se dělá falešný boršč,
recept na bořč bez masa,
bořč - recepty,
boršť z červené řepy,
polevka bořšt
Suroviny:
maso hovězí,
zelí hlávkové,
mrkev,
brambory,
řepa červená,
protlak rajčatový,
smetana,
sůl,
pepř
Komentáře (13)