Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kokosové hřebeny

Hodnocení receptu je 3,9 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 15 min

60 min (45 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 013 kJ /
5 500 kcal
Bílkoviny68,61 g
Tuky425,88 g
Vláknina53,75 g
Cholesterol 803 mg
Sodík 629 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy310,96 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve připravíme náplň. Smícháme kokos, strouhané piškoty, moučkový a vanilkový cukr. Přidáme vejce, rum, citronovou šťávu, povolené máslo a vše smícháme. Krok 2: Těsto vyválíme na 4 mm silný plát a vykrájíme obdélníky 10x8 cm. Do jejich středu dáme náplň, přeložíme a okraje dobře přitiskneme. Krok 3: Na přeložené straně mírně nařízneme, aby nevytekla náplň a mírně ohneme do půlměsíčku. Ukládáme na plech s teflonovou fólií nebo papírem na pečení. Krok 4: Potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme v dobře vyhřáté troubě. Krok 5: Před podáním můžeme pocukrovat.

TIP: Sladké i slané recepty z listového těsta

Zveřejněno 19. 12. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosové hřebeny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yv8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosové hřebeny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yv8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

u nás nechutnala náplň, moc suchá ,ale nevadí,kolik lidí ,tolik chutí ;-)

No tak TOHLE :-O ukládám a určitě vyzkouším. Paráda :yes:;-) +3

Jednoduché na přípravu a vynikající výsledkem. Přidávám foto a bodík. :yes:

Papriko:-)krásná fotka:yes:-jako od profíka;-).Recept vypadá taky zajímavě-ten kokos:-O- a tak uložím,lehce oťukám chuťové buňky rodiny a pak ráda vyzkouším.Posílám vám oběma boďku;-).

Tak tento recept mi nějak unikl. Už vím, komu udělám hřebenama radost:-D Vypadají hezky:yes:

vypadá to lákavě :-p, uložila jsem si a musím někdy vyzkoušet, listové těsto a kokos...tahle kombinace bude premiéra :-)

pěkné :yes:

Cathleen - promiň. Určitě by sis je chtěla upéct a nafotit sama. Ale jsou opravdu SUPER - vážně LUXUS !!!:yes::yes::yes: +;-)

Mňam :-p

Tématické fráze:
pudinkove hrebeny, hřebeny s pudinkem, hřebeny z listoveho těsta, pudinkový hřeben, kokosová náplň do listového těsta, kokosová náplň do z listového těsta, listove testo kokos, hřeben s pudinkem, kakaove hrebeny, listové hřebeny plněné pudinkem, plnene hrebeny, listove hrebeny s pudinkem, hrebeny plnene pudinkem, kokosova napln do listoveho, recept na hřebeny, listove testo s kokosem, pudinkove hrebeny z listoveho testa, kokos a listové těsto, hřebeny recepty, recept hřebeny s pudinkem

Suroviny:
těsto listové, vejce, kokos strouhaný, vejce, rum, cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, šťáva citronová, piškoty, cukr moučkový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu