Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 629 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,33 g |
Tuky | 63,97 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 31,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr7l
Moje poznámka
Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr7l
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 13 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 16 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra dušená
jiri.vs před 1 minutou
Lehký cottage salát
Fitulka před 4 minutami
Bublanina II
dejvi01 před 13 minutami
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 14 minutami
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 1 hodinou
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 2 hodinami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 2 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 15 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 15 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 16 hodinami
Tématické fráze:
recepty do kotlíku,
ryby filety na porku,
recept na rybi kotlik,
recept brambory s pažitkovým přelivem,
platyz pomerancova stava, smetana pepr
Suroviny:
treska,
pórek,
šťáva pomerančová,
šťáva citronová,
pepř bílý,
zázvor,
rozmarýn,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
olej olivový,
vývar,
smetana ke šlehání,
mléko,
pažitka,
česnek
Komentáře (9)