Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 896 kJ / 1 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,26 g |
Tuky | 29,42 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 466 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 260,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ln1r
Moje poznámka
Pečené zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ln1r
Nejnovější recepty
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 3 hodinami
Grilované zeleninové placičky
Přidáno před 4 hodinami
Řepné palačinky s tvarohovým krémem a ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Dort zlatá cihla
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 59 minutami
Džem z červeného rybízu
douver před 2 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 2 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 3 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 4 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 4 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 4 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 5 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 8 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 8 hodinami
Tématické fráze:
pečené zelí,
zelí pečené recept,
pečené zelí recept,
pečené bílé zelí,
recept na pecene zeli,
recepty se zelím,
zelí pecene,
pečene zelí recepty,
něco ze zelí,
pecene zeli na plech,
zelí na plechu,
pečený zelí,
zelí recepty,
prčené zelí,
recepty ze zelí,
recept pečené zelí,
bezmasé recept ze zelí,
pečené kyselé zelí,
pecene hlavkove zeli,
oblubenerecepty.cz
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
mléko,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
máslo
Komentáře (23)
Jinak Magdalenka má pravdu, dívala jsem se na recept na trešeník a tam se těsto válí a je tam kyslé zelí
na Slovenku sa to volá "Trešeník"
http://www.oblubenerecepty.sk/slane-jedla/1142-tre...