Pikantní přírodní šťáva k masu
Potřebujete udělat šťávu k již hotovému masu? Použijte suroviny, které budou po ruce, třeba i zmražené bylinky a konzervovaná rajčata. Připravenou šťávou lze použít i na narychlo osmahnuté kuřecí plátky, nebo rybí filé.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 637 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,41 g |
Tuky | 11,41 g |
Vláknina | 3,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 8,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní přírodní šťáva k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lD0M
Moje poznámka
Pikantní přírodní šťáva k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lD0M
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Zapečené plátky patizonu
Přidáno 17. 8. 2025 15:15:19
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno 17. 8. 2025 15:06:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová zmrzlina 2
vaclavagregrova před 59 sekundami
Domácí kečup
MarketaBod před 11 minutami
Fazolová kyselá polévka
TondaJ před 37 minutami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 2 hodinami
Jablková pomazánka
Merylas před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Romana20 před 2 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
veronika_straka před 2 hodinami
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková polévka II
Kajkajak před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
schierl před 2 hodinami
Tématické fráze:
šťáva k masu,
šťáva k masu recept,
šťáva pod maso,
stava na maso,
jak udělat šťávu k masu,
rychlá šťáva k masu,
šťávy k masu,
jak udělat štávu pod maso,
prirodni omacka k masu,
recept na štávu k masu,
přírodní šťáva,
štáva pod maso recept,
stava z masa,
jak udělat dobrou šťávu k masu,
stava k masu recepty,
jak připravit šťávu k masu,
dobrá šťáva k masu,
šťávička k masu,
stava na maso recept,
recept šťáva k masu
Suroviny:
máslo,
olej,
cibule,
žampióny,
rajče loupané,
rajče,
omáčka chilli sladká,
maggi,
cibulka lahůdková,
libeček,
voda
Komentáře (38)
marika: ano,jak píše špagetka-libeček je ligurček http://www.bylinky.sk/?/Atlas/Ligurcek
Kdo maggi nepoužívá,může nahradit jiným dochucovadlem,nebo solí.Já s tím problém nemám,maggi jsem už jako dítě chodila potají"ucucávat"
Mášo,když přimhouříte oko,tak ta lžíce maggi našemu zažívacímu ústrojí zase tolik nemůže uškodit
A libeček...ten jsem použila
Děkuji za komentář,který mě vážně velice potěšil
Všem moc děkuji
Nedávno jsem našla jeden citát od Achille Gregora-
Motto:
Smutný člověk je schopen pustit si plyn.
Veselý člověk na ten plyn postaví rendlík
a ukuchtí si něco šmakovního.
Já někdy,pravda, smutná jsem,ale plyn pouštím jen pro ty šmakovní dobroty
taky se mi občas stane, že potřebuju k hotovému masku šťávičku.. a tahle vypadá suprovně