Marokánky - měkké a vláčné
Placičky plné sušeného ovoce, kandované citrusové kůry a ořechů, to jsou marokánky. Podle našeho receptu si toto exotické cukroví připravíte snadno i doma. Náš recept zaručuje, že budou vláčné a měkké, žádné tvrdé suchary.
Suroviny pro 35 kusů
35kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 645 kJ / 2 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,51 g |
Tuky | 139,53 g |
Vláknina | 19,90 g |
Cholesterol | 212 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 275,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marokánky - měkké a vláčné
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3l7Q
Moje poznámka
Marokánky - měkké a vláčné
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3l7Q
Nejnovější recepty
Arabský hummus
Přidáno před 3 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 9 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 9 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 14 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 15 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 1 hodinou
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 2 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 2 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 3 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 3 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 3 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 3 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
JakubM před 4 hodinami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 5 hodinami
Tématické fráze:
marokánky,
marokánky bez mouky,
výborné marokánky,
marokánky recept,
marokánky z ovesných vloček,
marokánky hned měkké,
teplé moučníky,
marokánky z kondenzovaného mléka,
jak péct marokánky,
tescoma s chutí marokánky,
kdy péct marokánky,
marokánky z mléka,
marokanky tescoma s chutí,
recept na marokánky,
marokánky s medem,
marokánky tescoma,
vláčné vánoční cukroví,
jak sloupnout mandle,
marokánek,
vláčné cukroví
Suroviny:
cukr moučkový,
kůra pomerančová kandovaná,
mandle loupané,
máslo,
mléko,
mouka hladká,
čokoláda,
mandle plátkové
Komentáře (50)
To je podobné, jako napsat "Vanilkové rohlíčky - tvrdé a křupavé"
Marie:
No, patrně díky vyšší teplotě při pečení se vám podařily Marokánky par excellence
Všem doporučuji vyzkoušet
Takže bodík posílám k tobě, škoda že nemůžu dát víc za tu dobrotu
Jinak si zaslouží bodík
Holky a klucí, neznáte nějaký fígl