Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 101 kJ / 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,25 g |
Tuky | 75,53 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 182 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,87 g |
Sacharidy | 25,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bryndzová polévka s hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjJ3
Moje poznámka
Bryndzová polévka s hříbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjJ3
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 5 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 5 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 21 minutami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 3 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 4 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 4 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 5 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 7 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 7 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 9 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 10 hodinami
Tématické fráze:
brynzová polévka,
polévka z hříbků,
brindzová polévka,
receptypolévka z bryndzy,
polevka z pravych hribku,
polévka s hříbky,
bryndzová krémová polévka,
bryndzova polevka top recepty,
brynzová polévka demikát,
bryndrová polévka,
recepty brynzová polévka,
brandzová krémová polévka,
brindzová polévka recept,
bryndrová bramboračka,
brybdzová polévka,
brybdzová polívka,
recepty z bryndzy,
brndzová polévka recept,
polévka s lesními hříbkami,
brynzova omacka s hribky
Suroviny:
brynza,
máslo,
mouka,
smetana,
houba hřib,
máslo,
sůl,
petrželka
Komentáře (8)
Recept se mi líbí a fotka je jako vždy velice krásná