Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 977 kJ / 3 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,28 g |
Tuky | 228,06 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 709 mg |
Sodík | 866 mg |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 280,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z ingrediencí na těsto udělámé těsto a vyválíme ho do vymazaného a vysypaného pekáče( 30x40).
Krok 2: Těsto pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 10-15 minut.
Krok 3: Zatím smícháme tvaroh, Lučinu , cukr a citronovou šťávu.
Krok 4: Ušleháme tuhou šlehačku.
Krok 5: Želatinový ztužovač za studena připravíme dle návodu na obalu a vmícháme do tvarohové směsi, nakonec přimícháme ušlehanou šlehačku.
Krok 6: Na upečený a vychladlý korpus namažeme tvarohovou hmotu, kterou pokladem kousky okapaných hrušek.
Krok 7: Želé připravíme dle návodu z dort - želé, hruškové šťávy a cukru a rovnoměrně honalijeme na moučník.
Zveřejněno 24. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnOg
Moje poznámka
Hruškové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LnOg
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 8 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 8 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 12 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 12 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
ZboSy před 30 minutami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 57 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 1 hodinou
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 5 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 7 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 8 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 8 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 9 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 9 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 9 hodinami
Tématické fráze:
hruškové řezy,
hruškový řez,
rez hrušková,
hruškový rezy,
hrušková šťáva recept,
hruskove rezy s tvarohem,
hruškova lučina,
hruškova řez,
hruškové řezy recept,
hrušky recepty,
rez na hrušce,
hruškové recepty,
hrušková řezy,
řezy hruškové,
hrušky recept,
hruškové moucniky,
lučina řezy,
jak na rez hruškovou,
hruškovo lučina,
hrušky+tvaroh+želé
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
tuk hera,
vejce,
prášek do pečiva,
cukr vanilinový,
sůl,
kompot hruškový,
tvaroh měkký,
lučina,
cukr,
šťáva citronová,
smetana ke šlehání,
ztužovač želírovací za studena,
kompot hruškový,
cukr,
želé dortové
Komentáře (6)
ale stejně bych to sež..nědla natotata
hrušky mám mooc ráda