Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 903 kJ / 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,04 g |
Tuky | 33,58 g |
Vláknina | 15,69 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 29,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice na sušených houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vlq5
Moje poznámka
Krkovice na sušených houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vlq5
Nejnovější recepty
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 21 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno 1. 8. 2025 08:02:02
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno 1. 8. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
xLIONx před 25 minutami
Špagety s mletým vepřovým masem
TH před 59 minutami
Jednoduché vynikající langoše
pa.zbo před 1 hodinou
Kuřecí steak s kaší a vínovou omáčkou
rybarka007 před 1 hodinou
Houby na kyselo
Nerea před 1 hodinou
Plátky panenky na másle
j-mart před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Routeu před 1 hodinou
Pečené vepřové kotlety
Kykolka před 1 hodinou
Kuře na paprice
Kykolka před 1 hodinou
Churros s čokoládou (Čuros)
jestedka před 1 hodinou
Tématické fráze:
veprova krkovice na houbach,
krkovice na houbach,
vepřová krkovička na houbách,
zbojnická krkovice,
recepty vepřová krkovice na houbách,
recepty vepřová krkovice na houbách,
jak dlouho namáčet sušené houby,
recept vepřová krkovice na houbách,
namáčení sušených hub,
jak dlouho se vaří houby,
pepato.eu,
jak připravit sušené houby,
krkovicka na houbach,
jak dlouho se vaří sušené houby,
příprava šušenych hub,
zbojnická krkovička,
jídla ze sušených hub,
krkovička na sušených houbách,
krkovice recept,
pepato
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej,
cibule,
česnek,
houby sušené,
voda,
omáčka worcesterová,
máslo,
kmín drcený,
koření nové koření,
bobkový list
Komentáře (63)
máte se na co těšit, ty holky Vás z této stránky co nevidět zlikvidujou...již to udělali i jiným
Holky, pročetla jsem komentáře a dobře se bavím
Ale mně to tu někoho připomíná, nevím jméno, ale jak tu plakal, že mu zemřela žena a bude dávat její recepty, ale to jméno si teď nevzpomenu
Já vím, že ji donutil foto smazat a přirovnání od Cathleen o pískovišti a kyblíčku mi přišlo naprosto trefné. Nějak tomu pánovi ani nevěřím to, že je pán a už vůbec ne, že je mu tolik let - to už by měl mít přece rozum, ne? (smajlík, co si klepe na čelo)
Já se musím normálně smát
Autor chtěl odstranit foto, že prý ho nahradí svou ze své produkce, tudíž doufám, že nám autor objasní původ fota, abychom ho znytečně nepodezírali
papa1649 rok hledal na netu fotku, kterou by k tomu přiřadil a byl "chudinka" znovu odhalen
A ještě na labužníkovi k tomuto receptu diskutuje
Podívejte se na LABUZNIK.CZ a recept se STEJNOU FOTKOU se jmenuje "ZBOJNICKÁ KRKOVICE"
Kdyby se takhle chovalo víc zdejších uživatelů, byly by Topky mnohem chudší - o spoustu krásných fotek. A že ty Maruščiny patří k nejhezčím!
Poradila bych vám, Josefe, založit si vlastní blog - tam vás nikdo s cizíma fotkama obtěžovat nebude.
Jinak - souhlas s tejajou.
Mimochodem - nevím, k čemu ti pomůže, že se někdo neregistrovaný zaregistruje
Jenom očkem jsem koukla do profilu a udělala jsem si obrázek
"worcester sauce".
maris - Vaše foto bylo o 100% lepší, škoda ho.
já jsem takový detektiv
U fotek platí především autorské právo