Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 596 kJ / 2 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,83 g |
Tuky | 180,86 g |
Vláknina | 1,89 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 401 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 185,44 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vajíčka, cukr, olej, a vanilkový prášek ušleháme ve šlehači do pěny.
Krok 2: Přidáme kůru z pomeranče, mouku s práškem do pečiva a nastrouháme čokoládu.
Krok 3: Dáme do vymazané a vysypané formy a pečeme. Špejlí vyzkoušíme, jestli je hotový, každá trouba peče jinak.
Zveřejněno 11. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zajíc straciatella
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgj0
Moje poznámka
Zajíc straciatella
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgj0
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 11 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 12 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 16 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 4 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 7 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 8 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 10 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 11 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 11 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 13 hodinami
Tématické fráze:
dort zajíc,
dort straciatella,
straciatella dort,
forma zajíc,
koláč straciatella,
zajíc dort,
zajic recepty,
dorty zajic,
straciatella řezy,
tvarohový zajíc,
recept na dort zajíc,
dort velikinoční zajíc recept,
recept zajíc,
top recepty zajíc,
vynikající zajíc recepty,
recept na zajíce ve formě,
pečený zajíc bez formy,
velikonoční zajíc recept,
formi beranek,zajic,
pečený beránek a zajíc
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
pudink vanilkový,
kůra pomerančová,
čokoláda na vaření,
olej
Komentáře (8)