Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 131 kJ / 31 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,70 g |
Tuky | 2,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 0,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Spenatove tortelini se syrovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZQ8
Moje poznámka
Spenatove tortelini se syrovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZQ8
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 17 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 17 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 9 minutami
Dušené zelí
rimul@email.cz před 14 minutami
Cuketový perník
Raslik před 37 minutami
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 1 hodinou
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 2 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 2 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 2 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 2 hodinami
Tématické fráze:
tortelini se sýrovou omáčkou,
domácí torteliny,
torteliny se smetanovou omáčkou,
tortelíny se sýrovou omáčkou,
torteliny se špenátem omáčka recept,
omáčka na tortelini,
syrova omacka na torteliny,
omáčka na torteliny,
smetanová omáčka na torteliny,
špenátové recepty,
domaci tortelini,
torteliny se špenátem,
tortelini se špenátem,
plněné tortelini,
výroba sýrové omáčky,
těstoviny tortelini,
torteliny s omáčkou,
tortelini omáčka,
sýrová poleva,
torteliny-příprava
Suroviny:
těstoviny torteliny,
sýr tavený,
smetana,
šunka,
petrželka zelená,
pepř
Komentáře (4)