Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 385 kJ / 570 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,67 g |
| Tuky | 27,52 g |
| Vláknina | 25,42 g |
| Cholesterol | 21 mg |
| Sodík | 647 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 53,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sumec pod zelenou dekou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53YA
Moje poznámka
Sumec pod zelenou dekou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/53YA
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 2 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 4 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 6 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 16 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková buchta z cukety
magdalenka před 39 sekundami
Dvojctihodné koláčky
magdalenka před 14 minutami
Mrkvové karbanátky
magdalenka před 16 minutami
Květák ve strouhance
magdalenka před 21 minutami
Hlíva v trojobalu
magdalenka před 24 minutami
Škvarková pomazánka
magdalenka před 29 minutami
Špekáčky na černém pivu
magdalenka před 35 minutami
Kuřecí nudlová polévka
magdalenka před 39 minutami
Kynutý skořicový točenec
magdalenka před 44 minutami
Jednoduchá kvasnicová pomazánka
magdalenka před 48 minutami
Tématické fráze:
sumec recept,
sumec recepty,
sumec filet recept,
recept na sumce,
rybí recepty sumec,
sumec filety recept,
recept na filety ze sumce,
filety ze sumce,
recepty ze sumce,
filet ze sumce,
recepty na sumce,
sumec na masle,
sumec filet,
recepty sumec,
sumec filety,
sumec se špenátem,
filety ze sumce recepty,
recept sumec,
jak chutná sumec,
sumec kosti
Suroviny:
filet ze sumce,
špenát,
sýr,
česnek,
máslo,
sůl,
majoránka,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
šťáva citronová,
cibule,
špek,
mouka polohrubá
Komentáře (20)
Nikdy jsem sumce nejedla, je to velice dobré.