Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sumec pod zelenou dekou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

11. 4. 2012 16:21

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie967 kJ / 231 kcal
Bílkoviny1,05 g
Tuky25,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 21 mg
Sodík 480 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy0,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Máme kousek od naší vesnice sádky, tam prodávají spoustu našich sladkovodních ryb. Ochutnali jsme sumce, protože je vykostěný, což ideální pro děti. Je to tučnější rybka, šťavnatá a rozhodně velmi chutná. Konečně, ochutnejte sami. :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Radka

12. 5. 2014 20:00

Recept jsem vyzkoušela a je famózní.:-)):yes:

Lopez1506

4. 12. 2012 17:40

V sobotu se ho chystám dělat,to zas dopadne..proč já něco takového slibujuwww.toprecepty.cz/images/design/smajlici/7.gif

1974andrea

23. 11. 2012 12:43

petmic:Takže ji lze rovnou vynechat;-)

petmic

23. 11. 2012 12:38

Dopečeno, snězeno. Pro 1974andrea - majoránka se v konečném výsledku necítí, špek jsem vynechala, děti ho nerady. Pouze jsem místo špenátu(který byl před týdnem) na másle orestovala zeleninu.
Nikdy jsem sumce nejedla, je to velice dobré.

Eliza

12. 4. 2012 21:10

Tento recept se mi opravdu líbí, mám ráda kombinaci rybího masa, špenátu a sýru. No a špek mi nevadí, naopak. Spolu s česnekem podtrhne rybí šmak jako nic jiného.:yes:

Anna Kocikova

12. 4. 2012 19:21

Moc krásně připravené pochutinka:-p+:yes:Sumce jsem ještě nikdy nejedla a tohle vypadá moc dobře:-K:yes:

Suvicka

12. 4. 2012 16:27

Děkuji všem za komentáře a bodíky, které jste receptu připsali. :-K:-K:-K

Jiri V.

12. 4. 2012 10:35

:yes: :-p

1974andrea

12. 4. 2012 08:00

Sumce jsem taky zatím neměla tu možnost ochutnat, ale vypadá to celé dobře:yes:. Jen já bych asi nedávala majoránku, nějak mi k tomu špenátu neštimuje;-)

Oskeruska

11. 4. 2012 21:16

Super sumec:yes: Suvicko a odkudpak jsi? Kde jsou ty sadky? Taky bych si sumce dala.:-p

varilamyskakasicku

11. 4. 2012 20:44

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

varilamyskakasicku

11. 4. 2012 20:44

Tedy sumce bych si dala opravdu,jaký pak asi je;-):-K

hanahcotton

11. 4. 2012 18:35

:yes::yes: parádní receptík...:yes::yes:

Simona Skolakova

11. 4. 2012 17:19

Sumce jsem ještě nikdy nejedla:-8,ale musí to být mňamka:-p:yes:

jarka skrobakova

11. 4. 2012 17:17

sumec je výborná rybka a Tvůj rcp se mi moc líbí:yes::yes::-)):-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sumec recept sumec recepty sumec filet recept recept na sumce rybí recepty sumec sumec filety recept recept na filety ze sumce filety ze sumce recepty ze sumce filet ze sumce recepty na sumce sumec na masle sumec filet recepty sumec sumec filety sumec se špenátem filety ze sumce recepty recept sumec jak chutná sumec sumec kosti

Suroviny: filet ze sumce, špenát, sýr eidam, česnek, máslo, sůl, majoránka, paprika čerstvá červená, kmín celý, šťáva citronová, cibule, špek, mouka polohrubá

TopRecepty.cz

Sumec pod zelenou dekou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/53YA