Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové závitky s medvědem a dvěma sýry

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 910 kJ /
1 891 kcal
Bílkoviny140,10 g
Tuky140,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 6,80 g
Sůl18,00 g
Sacharidy9,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky mäsa naklepeme, osolíme, opepříme. Na každý plátok položíme 4 umyté listy medvedieho cesnaku, kúsok Eidamu, kúsok Hermelínu, zvinieme, obalíme slaninou. Krok 2: Ukladáme do pekáčku, podlejeme vínom a vodou, dáme piecť cca 40 min. 220 stupňov pod alobalom. Potom odkryjeme a dopečieme do chrumkava.

Výpekom polievame prílohu - u nás dnes tarhoňa.

Zveřejněno 15. 4. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jLpB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jLpB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

evamachova.ter:na jar býva dostať na trhovisku - obyčajne, videla som aj v hypermarkete. Rastie blízko v lese, ale teraz už je po sezóne. Kľudne použi špenát alebo mangold - listy a plátky cesnaku.
Sušený ani mrazený medvedí cesnak nemá tú správnu chuť, preto ho najviac využívam práve v jarnom období.

Tak to mám smůlu,že tuhle dobrotu nemohu uvařit. Medvědí česnek se sem k nám ještě bohužel nedostal ani jako sušené koření nebo sazenice o semenech ani nemluvě.Hodně koření kupuji na různých akcích,prolézám prodejny s bylinkami a kde nic není ani smrt nebere:-(mám proto dotaz:Kde se dá tato bylinka v jakékoliv podobě koupit?

Eliza:ďakujeeem...

Krásné...:-p

A zas medvěd, brousím kosu a jedu na Slovensko, Magduška kam přesně:-?:-D:-D

krásného něco:-K:-K:-*:yes::yes:

To by u nás chutnalo, krásné;-):-p:yes:

krása, receptík se mi moc líbí:yes::yes::-p:-p

Magdi u nás zatím Medvěd vystrkuje jen čumáčky-tj. tak cca 5 cm venku:-O, tak si ještě počkáme na realizaci receptu:yes::-)):-K:-p

Ďakujeeeeem! :-K
Musím sa snažiť, už sa objavujú puky kvetov a potom bude po medveďovi veľmi rýchlo.

Krásné:-p:yes:

Nádhera :yes:

Medvědice Magdalenka už zase vytáhla do boje ;-):-D, prima, budu muset na Turnovsko, tam už by měl vylézat. :-p:yes:

Zbožňuji vytékající opečený sýr ochucený sosíkem:-p:-p:-)). Bude to dobrota:yes:

No bezva bašta!!:-p Vidím dobře tarhoňu?:-p;-)

Ty jsi přes závitky vid, ráda je děláš často, nedávno zde něco bylo podobného od tebe,;-):-K paráda

Magdalenko, jen jsem si přečetla název s medvědem, už jsem věděla, že je recept od tebe:-D vypadá ovšem moc pěkně a jedle. Masíko se sýrem je chutná kombinace a medvěd k tomu dobrota;-) Dávám ti 1.bod:yes:

Tématické fráze:
vepřové závitky, vepřové závitky se sýrem, vepřové závitky recept, vepřový závitek, vepřové závitky s hermelínem, závitky z vepřového masa, vepřové závitky recepty, vepřové na sýru, vepřové a sýr, vepřový závitek se sýrem, recepty na vepřové závitky, závitky z vepřového, vepřový závitek hermelín, vepřové zavitek, vepřové maso zavitky, recepty sýry, veprove zavitky slanina syr, vepřové závitky se slaninou, veprovy zavitek s hermelinem, vepřové závitky se slaninou a vejcem

Suroviny:
kýta vepřová, sýr eidam, sýr hermelín, sůl, pepř, list medvědího česneku, slanina uzená, víno bílé, voda

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu