Suroviny
Porce: podle jedlíků..cca 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 796 kJ / 1 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,57 g |
Tuky | 31,60 g |
Vláknina | 44,12 g |
Cholesterol | 621 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,67 g |
Sacharidy | 177,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohankové krokety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDqK
Moje poznámka
Pohankové krokety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDqK
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 20 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
prochajdam před 18 minutami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
Chlebajez před 47 minutami
Pórková polévka s vejci, bramborami a lahůdkovým droždím
brtna před 1 hodinou
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 2 hodinami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 3 hodinami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 6 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 13 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 13 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 15 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty výborné,
pohankové ragu,
recepty výborné z pohanky,
recepty z pohankové mouky,
pohankové válečky,
krokety zdrave,
recepty z pohankové hladké mouky
Suroviny:
pohanka,
vejce,
strouhanka,
česnek,
mouka hladká,
žampiony sterilované,
cibule,
tymián,
majoránka,
sůl,
pepř,
olej,
šunka,
sýr plátkový,
rajče cherry
Komentáře (13)
Je nutné mít ty žampiony sterilované? Nedají se orestovat čerstvé? Díky