Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 767 kJ / 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,17 g |
Tuky | 82,15 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 196 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,33 g |
Sacharidy | 4,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarůžkovo-žampionová chuťovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwPn
Moje poznámka
Tvarůžkovo-žampionová chuťovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwPn
Nejnovější recepty
Květákový řízek
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 19 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno 18. 9. 2025 15:12:02
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Palenka před 17 minutami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
sterzova1963@seznam.cz před 2 hodinami
Gulášová polévka
Jaroslav.gois@gmail.com před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 3 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 4 hodinami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 4 hodinami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 4 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 6 hodinami
Tématické fráze:
chuťovky z tvarůžků,
trvanlivost žampionů,
tvarůžky v zampionech,
chuťovky mini bagetky,
chutovky z tvaruzek,
zampiony jako chutovka,
jednohubky se žampiony,
žampionová pomazánka na jednohubky,
recept tvaružky v žampionech,
tvarůžko,
trvanlivost žampiony,
žampiony trvanlivost,
trvanlivost žamponů,
zampiony-trvanlivost,
trvanlivost tvaruzku diskuze,
trvanlivost žampiony v lednice,
chuťovky k pivu,
trvanlivost zampion,
chuťovka z tvarůžků,
chutovky k pivu brno
Suroviny:
sýr tvarůžky kulaté,
pomazánka smetanová,
máslo,
majonéza,
cibulka jarní,
žampióny,
paprika čerstvá červená,
sůl,
pepř bílý
Komentáře (14)
Díky,jsem potěšen,že chutnalo
... protože po pár zkušenostech s Colombovými recepty jsem prozíravě vyráběl z dvojnásobného množství surovin. I když musím nerad přiznat, že jsem musel "po babicovsku" provést několik náhrad, například pomazánkové máslo namísto té Bánovecké pomazánky, vynechal jsem majonézu. Ale byl jsem rád, že tvarůžky byly kupodivu docela vyzrálé (na to, že měly razítko trvanlivosti do 9. května), skoro žádný ten bílý "tvarohový" střed... veliká dobrota, díky za recept, zas ho někdy zopáknu!