Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 299 kJ / 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,26 g |
Tuky | 45,83 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 817 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 11,32 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží.
Zveřejněno 25. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špekové srdíčko na víně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7OEQ
Moje poznámka
Špekové srdíčko na víně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7OEQ
Nejnovější recepty
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 2 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 14 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 33 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 55 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 59 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 2 hodinami
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové srdíčko na víně,
kuřecí srdíčka na víně,
srdicka na červeném víně,
krůtí srdíčka na víně,
malovat srdíčka,
vepřové srdíčko s vínem,
srdíčko na zelenině,
tlakac,
co dělat,když bouchne tlakáč,
co dělat,když bouchne tlakáč,
co dělat když bouchne tlakáč,
špeková srdce na víně,
tlakáč bouchnul,
návod na vajíčkové srdíčko,
starý tlakáč
Suroviny:
srdce vepřové,
špek,
sádlo,
cibule,
zelenina sterilovaná,
koření hřebíček,
koření nové koření,
květ muškátový,
víno,
mouka hladká,
vývar,
pepř,
sůl
Komentáře (18)
Papiňáčku se neboj
nááádherné foto.. a ty rýžové kytičky.. hmmm