Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 080 kJ / 1 214 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,98 g |
Tuky | 25,04 g |
Vláknina | 6,35 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 854 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 183,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný knedlík - 4 porce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjJ
Moje poznámka
Jemný knedlík - 4 porce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kjJ
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 17 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno 19. 6. 2025 09:27
Slávky na asijský způsob
Přidáno 19. 6. 2025 09:00
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá buchta s povidly
Hubenoura před 1 hodinou
Brokolicovo-celerová polévka
TondaJ před 1 hodinou
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 5 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 12 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 13 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 14 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 14 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 15 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 16 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 18 hodinami
Tématické fráze:
jemný kynutý knedlík,
jemny knedlik,
hrníčkový knedlík,
jemné kynuté knedlíky,
hrnickove kynute knedliky,
jemné knedlíky,
hrníčkový kynutý knedlík,
kynuté noky,
kolik váží knedlík,
hrnkový knedlík pro 1 osobu,
kolik váží kynutý knedlík,
chlebové noky,
hrnkove vdolky,
kynutý knedlík s práškem do pečiva,
chlebové knedlíky,
jemný knedlík recept,
knedlik z bulguru,
kolik váží kynutý knedlík?,
kynutý jemný knedlíky,
jak n a jemný knedlík
Suroviny:
mouka hrubá,
rohlík,
vejce,
mléko,
prášek do pečiva,
sůl
Komentáře (5)