Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krokety z kuřete

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lendiiik Lendiiik

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 387 kJ /
1 049 kcal
Bílkoviny73,48 g
Tuky77,69 g
Vláknina0,50 g
Cholesterol 719 mg
Sodík 600 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy13,61 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuře osolíme a upečeme na lžíci másla. Vychladlé jemně usekáme. Krok 2: Ze zbylého másla a másla z pečeného kuřete uděláme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem a vymícháme na hustší kaši. Po odstavení z ohně přimícháme žloutky, nasekané maso, přisolíme, petrželovou nať a necháme vychladnout. Krok 3: Z vychladlé směsi tvoříme malé krokety, obalíme je v rozšlehaných bílcích, nastavených 2 lžícemi mléka, ve strouhance a smažíme.

Zveřejněno 13. 8. 2009

Poznámka autorky Lendiiik

Krokety jsem z čas. důvodů udělala kapánek větší.:o)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krokety z kuřete

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/59Mv

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krokety z kuřete

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/59Mv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

bara.it:vypadají moc krásně a jsem ráda, že chutnaly:-)

Lenko - zaujal me tvuj recept a tak jsem ho vyzkusila. Moc nam chutnal. Udeluji ti bodika:yes:4:yes: a dovoluji si pridat i fotku:-K

Tématické fráze:
drubeží krokety, krokety z pečeného masa, krokety s masem, krokety z vařeného masa, kuřecí krokety recept, recepty ze zbylého kuřete, kuřecí kroketa, pečené krokety, krotety a kureci maso recepty, co že zbylého kurete, recept co ze zbylého kuřete, krokety z kuřecího masa, krokety s kuřecin, kuřecím krokety, kroketa z vařeného masa, krokety ze zbyleho masa, kuřecí krokety bez vyvyru, drubezi krkety, recepty z kurete, krokety z drůbežího masa

Suroviny:
kuře, sůl, máslo, mouka polohrubá, vejce, vývar, nať petrželová, strouhanka, tuk na smažení

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu