Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 445 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,05 g |
Tuky | 1,43 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,95 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 19,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zázvorové kuře přelité marinádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6jG
Moje poznámka
Zázvorové kuře přelité marinádou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6jG
Nejnovější recepty
Zapékané pirohy
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 5 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 10 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 11 minutami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 28 minutami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 49 minutami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 51 minutami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 1 hodinou
Ovocný jogurťák
danila před 2 hodinami
Macecha řezy
lenulenka1. před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 3 hodinami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuře s marinádou,
kuře s máslovou marinádou,
zázvorové kuře,
kuře na zázvoru,
kuře se zázvorovou marinádou,
marináda se zázvorem a medem,
marinada se zázvorem,
kuřecí s marinádou z medu ze zázvoru,
kuře se zazvorem,
kuře ze zázvorel,
pečené kuře s máslovou marinádou,
pecene kure na zazvoru,
kuřecí špíz s zázvorovou marinádou,
brambory s marinádou,
zazzvorove kure
Suroviny:
stehno kuřecí,
křídla kuřecí,
zázvor sušený,
bylinky,
koření grilovací,
česnek,
máslo,
vývar kuřecí,
sůl,
omáčka sojová,
med,
zázvor čerstvý,
brambory
Komentáře (18)
A hlavně: všechno se dá všechno do jednoho kastrolu, pak se to samo peče a celá rodina si pochutnává.