Kachní játra přelitá žloutkovou marinádou

Bibinka Kuchařka: Bibinka

Doba přípravy: 40 minut 3 porce Pokrmy z vnitřností 4 názory

Suroviny

1 tácek kachních jater (400 g)
1 cibule
sůl
pepř
1 lžíce sójové omáčky
1 lžička Worchesteru
1 lžička mleté papriky (kdo chce ostřejší, dá pálivou)
3 žloutky
1 lžička Solamylu s vodou
2 lžíce kečupu (kdo chce ostřejší, dá ostrý)
pár lžic oleje
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si uděláme marinádu a v misce smícháme-sůl, pepř, kečup, žloutky, sójovou omáčku, worchester, papriku a 1 dcl vody, promícháme a necháme odpočívat.

  2. Játra si nakrájíme na kusy, cibuli na půlměsíčky a dáme jí smažit na pánev s olejem.

  3. Když je cibule orestovaná, přidáme játra, ty taky orestujeme a pak zalijeme připravenou marinádou, mícháme a do té misky si dáme Solamyl a vodu, rozmícháme a zalijeme k játrům.

  4. Necháme provařit, eventuelně dosolíme.

Poznámka

Recept jsem vytáhla z mé poznámkové kuchařky a myslím, že jsem to našla na některých stránkách, tak jsem si to opsala, ale je to déle, tak už nevím kde. Nic to nebrání tomu, že je to dobrá mana, kterou už dělám po několikáté!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kachní játra přelitá žloutkovou marinádou

Tématické fráze: kachní játra kachní játra recept kachní játra recepty recept kachní jatra marináda na kachní jatýrka zapečená kachní játra kachní játra a zdraví játra na worchesteru smajlík kachní játra kachní játra - jejich příprava recepty kachní játra recepty z dančího recepty z dančí recepty jatra omačku