"Italské" řízky
Italské řízky jsou lahodnou variantou klasických smažených řízků, které díky ochucenému trojobalu získají jedinečnou chuť. Tento pokrm je ideální pro všechny milovníky křupavých a šťavnatých řízků.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 064 kJ / 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,75 g |
Tuky | 65,35 g |
Vláknina | 4,44 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 15,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Italské" řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MNQA
Moje poznámka
"Italské" řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MNQA
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 11 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 21 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Majonézové rohlíky
Annanas před 1 hodinou
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Pozde před 3 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 3 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 4 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 4 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 4 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 7 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 7 hodinami
Tématické fráze:
italský řízek,
italske recepty,
italské řízky,
nejlepší řízky,
nejlepší italské recepty,
řízky recept,
nejlepší řízek,
recept na řízky,
italský vepřový řízek,
recepty na řízky,
italské řízečky,
rizky,
italský řízek recept,
nejlepší vepřové řízky,
italská strouhanka,
jak udělat nejlepší řízky?,
recept na italsky rizek,
italský smažený řízek,
nejlepší vepřový řízek,
řízek nejlepší recept
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
protlak rajčatový,
olej,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
česnek mědvědí
Komentáře (18)