Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 310 kJ / 2 225 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,31 g |
Tuky | 179,81 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 684 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 5,37 g |
Sacharidy | 36,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí terina s pistáciemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yryp
Moje poznámka
Kuřecí terina s pistáciemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yryp
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 16 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 16 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 19 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová bábovka s mákem.
Beruna před 10 minutami
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 6 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 10 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 11 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 11 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 13 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 14 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 16 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 16 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí terina,
terina recept,
domácí terina z masa,
masová terina,
drůbeží terina,
recept na terinu,
terina z kuřecího masa,
masová terina recept,
bramborová terina,
kuřecí terina recept,
terina,
teriny recepty,
terina recepty,
masové teriny,
terina z kuřecích prsou,
recept terina,
masová terina recepty,
terina z kuřete,
kuřecí terina recepty,
terina kureci
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina anglická,
vejce,
bílek,
smetana ke šlehání,
ořechy pistácie,
pepř,
sůl,
máslo,
cibule,
mrkev,
olej olivový,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
smetana,
tymián čerstvý,
bobkový list,
pepř,
sůl,
vývar kuřecí,
estragon
Komentáře (18)
rebeka:nepasíroval jsem, ale cedil
překrásné dílko, úžasné foto
spagetka: já myslím že ten knedlík by k tomu docela šel, jelikož je k tomu smetanová omáčka
rozmarynaH: mohlo by se to i propasírovat, ale není to nutné, recept uvádím tak jak ho mám napsaný
Zvolím taky ty brambory, ty houskový knedle mi tam nějak neseděj