Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatový salát s cibulí a řapíkatým celerem

Připravte skvělý osvěžující salat jen z několika druhů zeleniny. Bleskurychlá příprava a svěží chuť je jeho velkou předností.

Hodnocení receptu je 4,9 (28×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 727 kJ /
891 kcal
Bílkoviny42,75 g
Tuky8,59 g
Vláknina125,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,34 g
Sůl5,00 g
Sacharidy99,65 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuľu pokrájame na polmesiačiky, osolíme, necháme odstáť (zmäkne a pustí šťavu). Krok 2: Paradajky pokrájame, zo zeleru odstránime vlákna a pokrájame. Krok 3: Zmiešame cibuľu, paradajky, zeler, okoreníme, pokvapkáme olejom a dáme schladiť.

TIP: Rajčata v naší kuchyni

Zveřejněno 27. 5. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8WEo

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8WEo

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (30)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Marie Svarcova: Ďakujem, nám chutí. Robím veľa šalátov.

:-)<3:yes::yes: Bezva nápad - bezva salátek ;-):-K

abygail: 100 ľudí, 100 chutí. Je mi ľúto, že ťa recept sklamal.

Mě nechutnal. Snad kdyby ten celer byl naložený s cibulí přes noc....nevím. Prostě Nám to nechutnalo. Navíc jsem zvyklý na zálivky...a tady mi chybí. Cibule mi přes nos moc šťávy nepustila. ;-(

jdu na:yes: to

Jumanji1975::-K

Super mňamka, cibuli jsem dávala červenou,krásně pustí šťávu, k tomu jsme měli jiný chleba ve vajíčku http://www.toprecepty.cz/recept/5395-jiny-chleba-v... a měli jsme letní večeři jedna báseň. :-p

;-)řapíkáč už na zahradě roste:yes::yes:

Řapíkatý celer je pro mě stale lepší a lepší zelenina.:yes::yes:Proto ukládám a hned zítra udělám.:-p:-p

zizala: Z toho si nič nerob, ja som tiež podobný Mičurin...:-D

magdalenka: Já jsem hrozný pěstitel:-8, dokážu zahubit i kaktus. V mé džungli přežijí jen silní jedinci :-8:-8

1974andrea:si proklatě rychlá...dík!:yes:
Žižu, ako sa umorí rapík. celer???

Řapíkatý celer jsem už docela dlouho nekoupila, musím to napravit. Letos bych ho snad mohla mít i vlastní, ze zahrádky:-p:-p, jestli ho neumořím :-8

magdalenka:Tak Magdalenko, salátek jsem vytáhla vychlazený z lednice a je moc dobrý:-p. Přidávám ti foto jako důkaz;-)

S tím řapíkatým celerem se mi salátek moc líbí:yes:+:-p

Teší ma, že sa vám recept páči. Je to naozaj jednoduchý, rýchly šalát, z dostupných surovín a nám veľmi chutí.
Rebenko, s prebujnelou bazalkou ti neporadím. Mne bujnie medunka a mäta, ale neviem, čo s nimi, likvidujem ich ako burinu. Levandula sa správa slušne.

Hmm, to je nápad :yes:+

jak prosté, milý Watsone;-):yes::yes: máš úžasné nápady, Magduška:-):yes:, mám přebujelou bazalku.. dám ji tam:-?:-?:-D;-)
nevím.. ale vím, že máš ode mě další bodíček;-):-D:yes:

Bomba:-O Rajčátka i řapíkatý celer jsou fantastická zelenina a tento salátek nemá chybu. Musím koupit ingredience a jdu do toho Magdalenko:yes::-K+

Ani já bych takovým salátkem nepohrdla.

Rajčata s řapíkatým celerem je super kombinace, určitě výborný salátek:-):yes:+

dávám kopr do salátku a je super
:yes:

Moc povedený salátek:yes::yes:

Mňam:-p:-p

Magdi, dělám stejně. Nově přidávám ten řapíkatý celer. je skvělý!:-p

Taky mám ráda rajčatový salátek,ale nemám krásné voňavé paradajky ze zahrádky:-(ty jsou úplně jiné než ty kupované;-):yes:

Ten bude dobrej:-p:yes:. Už aby byla rajčata ze zahrádky:-8

Tématické fráze:
rajčatový salát s cibulí, salát s rapikatym celerem, salat z řapíkatého celeru, řapíkatý celer salát, zeleninový salát s řapíkatým celerem, zeleninový salát s celerem, řapíkatý celer s rajčaty, rajčatový salát, rajčatový salát recept, rajčatový sa, salat rapikaty celer, pomazánka s řapíkatým celerem, salát z řapíkatého celeru s rajčaty, celerový salát s cibulí, rajcatovi salat, rajčatoví salát s cibulí, rajčatový salát s cibulí recept, salát s řepíkatým celerem, celerové recepty, rajčata a řapíkatého celeru

Suroviny:
rajče, cibule, celer, sůl, pepř mletý, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu