Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní kuřecí paella z brambor

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Středně náročný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 074 kJ /
496 kcal
Bílkoviny11,23 g
Tuky16,54 g
Vláknina17,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 628 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy68,72 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky i s kůží, pokud ji nechceme, odstraníme ji a restujeme na oleji. Krok 2: Osolíme, opepříme a přiklopíme poklicí. Krok 3: Po chvíli přidáme nakrájené brambory a opět opékáme dokřupava. Krok 4: Dále přidáme nakrájenou cibuli, papriku, okurky, hrášek a okořeníme paprikou. Když je vše opečeno, přidáme hořčici a promícháme.

Zveřejněno 28. 5. 2012

Poznámka autorky JanaDorazinova

Zdroj-Jiří Babica včerejší pořad.

Jídlo je rychlé a skvělé, plné zeleniny. Moc jsme si pochutnali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní kuřecí paella z brambor

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y7XV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní kuřecí paella z brambor

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y7XV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (53)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Výborný obídek :-K

Pajaja: díky moc, zrovna si to vzala kámoška-vytištěné, že to uvaří v práci, protože to u nich mělo úspěch:-)

Mně je vlastně úplně jedno, jak se pokrm jmenuje, pro mně je důležitější, že vidím foto a tohle, tohle mi bude chutnat! :-K:yes:+ Jani, jako vždy pěkné!

Teda Jani, já snad zajedu do Valencie je upozornit, že celou dobu tu svou paellu vaří blbě a že tam patří brambory, okurek a hořčice. Vlastně fantazii se meze nekladou, takže co se vleze na tu obrovskou pánev, to tam můžou prdnout. Akorát počítám s tím, že budu muset odtamtud rychle zmizet. Vezmu to zpátky přes Neapol a ukážu jim margheritu z listovýho těsta, kečupu a eidamu. :-K

bucecek: já taky, Zdeni!!:-)

Vařila jsem to v práci a mělo to veliký, kladný ohlas-brambory-nebrambory. Zákazníci si to vyžádali znova na příští týden!! Jano, díky!!

zdenicka00:;-):-D:yes::yes::yes::yes:

Františka- Františko, ty chyby ve Vašem komentáři zase vypovídají něco o Vás.:-(

BILKOVAI::-8:-8:-8 díky, Ivetko;-)

Mám vytisknuto, protože se mi recept moc líbí a určitě si pošmákneme, protože recepty od Tebe nás nikdy Jani nezklamaly:-K:yes:+

Pěkné, zkusíme, neviděla jsem včera Babicu, ale je to rychlé a chutné:-K;-):yes:

Porada: Přijímám;-). nejsem vztahovačná;-)

omlouvám se za překlepy.

Miquel: Tak jsem to teda upravila. Původně se to tak i jmenovalo, jen jsem nechtěla, aby případný uživatel, který by hledal zrovna tento recept narazil na tento-neoriginál, ale přímo na Babicův recept;-)

Tématické fráze:
kuřecí paella, bramborová paella, kureci bramborova paella, co je paella, drůbeží paella, paella s klobásou, kuřecí bramborová paella babica, paella hrnec, drubezi paela, co je to paella, kuřecí paella s ryzi, ryže na paella, prava paela valencie, paella babica, kuřecí paela, babica paella, paella recept, paella bramborova, paela s bramborem, špaňělska paila

Suroviny:
brambory, řízky kuřecí, hrášek mražený, okurky sterilované, cibule, paprika čerstvá červená, hořčice, olej, pepř, sůl, cibulka jarní, paprika sušená sladká, chilli, olej olivový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu