Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 444 kJ / 1 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,54 g |
Tuky | 43,58 g |
Vláknina | 21,66 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,19 g |
Sacharidy | 205,93 g |
Postup přípravy
Podáváme s citronem.
Zveřejněno 30. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paella s kuřecím masem a krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jBOY
Moje poznámka
Paella s kuřecím masem a krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jBOY
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 59 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Tématické fráze:
paella kluci v akci,
paella s krevetami,
paela - kluci v akci,
kluci v akci krevety,
recept paella,
kluci v akci paella,
pallea,
krevety s kuřecím,
kuřecí pallea,
paela s krevetami,
paela,
paela kluci v akci,
recept na crevety,
paella s kuřecím masem,
krevety kluci v akci,
paella kuřecí,
paela crevety,
kluci v akci paela,
paella z krevet,
krevety recept
Suroviny:
krevety,
chorizo,
paprika čerstvá červená,
prsa kuřecí,
česnek,
cibule,
rajče loupané,
vývar kuřecí,
hrášek,
rýže,
sůl,
pepř,
šafrán
Komentáře (4)