Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 894 kJ / 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,84 g |
Tuky | 8,24 g |
Vláknina | 84,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 156,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Malinová marmeláda s jablkem z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyQA
Moje poznámka
Malinová marmeláda s jablkem z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyQA
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 16 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 10 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 12 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 13 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 14 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 14 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 15 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 15 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 15 hodinami
Tématické fráze:
malinová marmeláda,
když marmeláda nezhoustne,
malinová marmeláda z pekárny,
domácí malinová marmeláda,
když nezhoustne marmeláda,
malinová marmeláda bez zrnicek,
malinový džem s jablky,
jahodová marmeláda s jablky,
malinová marmeláda z domácí pekárny,
malinová marmeláda v pekárně,
když nezhoustne džem,
malinová marmeláda recept,
marmeláda malinová bez pecek,
malinova marmelada bez pecek,
marmeláda malinova,
pekárna malinova,
malinová marmeláda bez želírovacího cukru,
malinová marmeláda bez gelfixu,
malinová zrníčka,
malinový džem bez pecek
Suroviny:
maliny,
jablko,
cukr želírovací,
kyselina citronová
Komentáře (10)
U nás je k dostání v různých, různě velkých baleních a na webu s ním máme dokonce samostatný recept:
Džemy s pektinem
Recept ještě nebyl hodnocen 4,8Druh želírovacího cukru myslím v DP nehraje roli. Použila jsem již 1:1, 2:1 a v tomto repeptu i 3:1 a vždycky to dopadlo dobře. Jen je třeba k tomu dát vždy odpovídající množství ovoce. Jednou jsem se spletla a dala jsem ovoce:cukr 2:1 ... a cukr byl 1:1 - takže meruňková marmeláda z jedné várky teče ještě dneska.
Přeji úspěšné marmeládování