Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Letní kuřecí salát s brambory

Hodnocení receptu je 5,0 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Středně náročný

Doba přípravy Upeční masa+ uležení

Upeční masa+ uležení

Suroviny

Porce: 2 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 792 kJ /
906 kcal
Bílkoviny74,97 g
Tuky47,72 g
Vláknina5,94 g
Cholesterol 439 mg
Sodík 1,59 g
Sůl3,86 g
Sacharidy41,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na kolečka. Krok 2: V míse smícháme olej, vinný ocet, hořčici, pažitku, sůl a trochu pepře. Tuto směs nalijeme na brambory a lehce promícháme. Necháme odležet v lednici cca půl hodiny. Krok 3: V jiné míse smícháme majonézu s jogurtem, nebo pouze jogurt s nasekanou petrželkou, přidáme kousky kuřete zbaveného kůže, celer, jarní cibuli a kapari. Krok 4: Zakryjeme a necháme 20 minut odležet. Kuřecí směs ozdobíme kolečky vajíček.

Zveřejněno 11. 6. 2012

Poznámka autorky JanaDorazinova

Recept ze starší Dia kuchařky mé kamarádky.

Toto jsou 2 porce. Jedna porce obsahuje:

20g sacharidů, 32g bílkovin, 34g tuku

520kcal

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lXE7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lXE7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (23)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

PatkovaKaterina:;-);-)

Zajímavý receptík,už se těším,až ho spáchám:-p:yes:

Anna Kocikova:;-);-)

Hezká bašta:-K+:-p:yes:

misza: díky!! No, není lehké uvařit dobře a DIA:-D

Lákavý salátek:-p

Janinko, došla jsem z práce a mám hlad,jako vlk,tedy ten salát bych si dala,ani nevíš,jak;-):-K:yes:

magdalenka::-8:-8:-8:-8 nebo mám štěstí já?;-)

Naozaj krásne, Láďa má šťastie na teba...:yes:

hned bych si dala:yes::yes::-))

Jana Remkova: lakomče:-// jsme chtěly se šušlíkem přijet na návštěvu.. no niiic, pojedeme do... Kromclu:-S:-8:-D:-D:-D:-D

suslajda: Fakt nezbylo:-(, je mi to líto, ale já fakt vařím jen pro dva:-(:-D:-D

;-)tak to bych si moc pochutnala samé dobré ingredience:yes:určitě nezbylo viď:-?no tak alespoň ty posílám bodík+5:yes::yes:

Tématické fráze:
letní saláty z brambor, letní salát z brambor, lehké letní saláty z brambor, letní brambory, letní brambory, kuřecí salát s bramborem, kuřecí salát, salát z brambor, kuřecí salát, kureci salat s brambory, recepty z brambor, letní salát s bramborem, salat s kuřetem a brambory, brambory recepty, letní brambory salát, kuřecí salát recept, kuřecí salát s bramborami, kuřecí pazitka saláty, salát kuře brambory, kuřecí salát s brambory a sýrem

Suroviny:
brambory, olej olivový, ocet vinný, hořčice hrubozrnná, pažitka, sůl, pepř mletý, maso kuřecí, majonéza, jogurt bílý, celer řapíkatý, cibulka jarní, petrželka, kapary, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu