Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 627 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,78 g |
Tuky | 44,27 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 23,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátky s taveným Hermelínem v brusinkové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2yz
Moje poznámka
Hovězí plátky s taveným Hermelínem v brusinkové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2yz
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 17 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 22 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 22 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno 7. 7. 2025 18:07
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 1 hodinou
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 1 hodinou
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 8 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 9 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 9 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 10 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 11 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 13 hodinami
Vepřové na houbách
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
brusinková omáčka k masu,
brusinková omáčka recept,
brusinková omáčka k hermelínu,
brusinková omáčka,
hovězí plátky,
hermelínová omáčka k masu,
maso v brusinkove omáčce,
brusinková omáčka na maso,
hovězí plátky recepty,
maso na brusinkove omacce,
brusinková omáčka k masu recept,
recepty - hovězí plátky recept,
jak upravit telecí falešnou na svíčkovou,
hovězí plátky recept,
hovězí plátky s hermelinem,
hovezi s hermelinem,
omáčka plátky,
hovězí s brusinkami a hermelínem,
vepřové maso na brusinkové omáčce,
pekne hovezi
Suroviny:
plátek hovězí,
cibule,
vývar,
brusinky,
mouka hladká,
pepř mletý,
sýr hermelín,
olej olivový,
sůl
Komentáře (21)
Chválím nápad spojit ho s hovězím masem