Zavařené papriky
Máte úrodu paprik a nevíte co s nimi? Vyzkoušejte tento jednoduchý recept. Papriky krátce povaříme a zalijeme je sladkokyselým nálevem. Budou nám tak po ruce po celou zimu. Konzumujeme je jako přílohu, nebo jen tak samotné.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavařené papriky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQXQ
Moje poznámka
Zavařené papriky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pQXQ
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 1 hodinou
Borůvkový máslový koláč
martiline před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 2 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 3 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 5 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 5 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 7 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 8 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
jak zavařit papriky,
zavařování paprik,
zavařené papriky v oleji,
zelená paprika zavařování,
lák na papriky,
sterilizované papriky,
nálev na papriky,
zavařená červená paprika,
jak zavařit papriku,
zavařování zelených paprik,
zavařit papriky,
sterilizovana paprika,
zavařované papriky,
paprika zavařování,
zavařené pečené papriky,
zavařování červené papriky,
zavařování papriky,
jak zavařit zelené papriky,
papriky zavarovani,
zavařování paprik v troubě
Suroviny:
paprika,
voda,
ocet,
olej,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (23)
Receptu rozumím.
Jedna věc mě na tom zaráží, že není uvedeno do kolika sklenek se to má plnit včetně obsahu.
Nálevu jsem udělal dle návodu a ještě mě půlka zůstala.
Je dobré veškeré zavíčkované a sterilizované sklenice otočit na víčko a mnechat do zchladnutí, protože i tak se pozná špatně zavřená sklenice, že teče.