Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 662 kJ / 2 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,60 g |
Tuky | 116,80 g |
Vláknina | 38,50 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 823 mg |
Sůl | 2,41 g |
Sacharidy | 247,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Diabublanina nejen pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YrnA
Moje poznámka
Diabublanina nejen pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YrnA
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 12 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 2 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 3 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 4 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 5 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 5 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 6 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 8 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 8 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 9 hodinami
Tématické fráze:
recepty pro diabetiky,
může diabetik špaldovou mouku,
seznam jídel pro diabetiky,
strava pro diabetiky,
recepty pro diabetiky zakysaná smetana,
merunkova dia bublanina,
diabublanina,
mouka pro diabetiky,
dia šlehané těsto,
cookies pro diabetiky,
dieta pro diabetiky.cz.,
diabeticka muze mouku,
muze diabetik ostružiny,
diabeticka-bublanina,
muze diabetik merunky,
diabetik a vejce,
dělenná strava,
spaldova mouka pro diabetiky,
mouky pro diabetiky,
muže dabetik špaldovou mouku
Suroviny:
vejce,
mouka špaldová hrubá,
cukr dia,
skořice,
tuk,
smetana zakysaná,
prášek do pečiva,
ovoce
Komentáře (8)