Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Topinky s mangoldem

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

magdalenka magdalenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Mangold umyjeme, stopku aj rebro odstránime, samotné listy pokrájame. Krok 2: Na masle necháme zavoňať plátky cesnaku, prihodíme mangold, osolíme, okoreníme, ja som pridala aj medvedie pesto, prehadzujeme, prikryjeme pokrievkou, chviličku dusíme. Krok 3: Necháme odpariť vodu. Krok 4: Na oleji opečieme chlieb z jednej strany, otočíme, priložíme syr na opečenú stranu. Krok 5: Opečieme z druhej strany, vyberieme z panvice, navrstvíme mangoldovú zmes. Krok 6: Ihneď podávame.

Zveřejněno 1. 7. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Topinky s mangoldem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AWxl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Topinky s mangoldem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AWxl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:yes::yes:Magdalenko, moc pěkný receptík, vyzkouším:-!:-p:-K:-)

:-D přímo v barvách Itálie:yes: kde je mangold, tam Magdi je:-8:-D
mangoldu máme hafo, tohle se mi hodí;-):-):yes::yes:
moc pěkné to máš, Magduško:-):yes:

magdalenka: no, tak to jsem nevěděla, ale jde mi to ke Tvému jménu, mamka je slovenka a někdy mne to svádí psát po Slovensku, mamka je z Lučence, a já mám moc ráda slovenskou řeč, je taká mekká, lubím hovorit po slovensku, mala som aj mnoho priatel z Bojnice, keď som tam kedysi bývala na liečeni, no už dost:-)):-)) ;-)

srettka: ja ťa milujem!

a pozoor...magulka nám zase plení vše, co jest zelené a dá se z toho vařit, kouzelnice jedna rostlinková;-)před ní lupení neobstojí, šup a je z něj mňamka:-p já to tedy nejdřív brala za špenát a pak jsem si řekla, nebude to ten mandrogold? a je to on;-):yes:

varilamyskakasicku:jejda, aké krásne priezvisko! Budeš sa smiať, ale v mojom rodisku žila rodina s takým menom!:-D
A všetkým dík za body!

Jdu sousedce na zahradu......;-);-):-p:-p:yes::yes:

magdalenka:magdalenko, i když jsem mangold nikdy nejedla, dovedu si tu chuť představit a tohle je krásný nápad, jak ho také využít;-) Dávám 5.bod:yes:

Naše Magdalénka Mangoldová, krásný nápad:-K;-):yes:

Ďakujem, bola to premiéra aj u nás, musela som niečo stvoriť na večeru. Cesnakom ani korením som nešetrila a dali sme si k tomu vínny strik, v horúčave dobre padol.

taky bych si dala.. ;-) aspoň bodík přihodím :yes:

Velmi pěkný nápad na prima změnu při přípravě topinek:yes:

Teda škoda,že nemám doma mangold hned bych si dala v úterý jdu na zahradu tak bude večeře:-p+1:yes::yes:

Tématické fráze:
recepty s mangoldem, mangold recepty, co s mangoldem, mangold rec, recept na mangold, recepty mangold obrázky, mangold recepty obrázky, recepty topinky obrázky, saláty, jak využít mangold, mandgold recepty, recepty s mangolldem, recepty s magoldem, recepry s mangoledem, s mangoldem, zeleninová směs s mangoldem, mangold směs na topinky, co s magnoldem, recept s mangoldem, mangold večeře

Suroviny:
chléb, olej, mangold, máslo, česnek, sůl, pepř, sýr plátkový,

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu