Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 223 kJ / 3 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,47 g |
Tuky | 102,69 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 721 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 619,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný koláč na ruský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gzk8
Moje poznámka
Ovocný koláč na ruský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gzk8
Nejnovější recepty
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno před 15 hodinami
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Rajčatový koláč
Přidáno před 21 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 23 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno 24. 7. 2025 09:19:34
Cuketová polévka
Přidáno 24. 7. 2025 07:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtové langoše
JajkaP před 1 hodinou
Cuketová krémová polévka
vagundova před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Mulli před 2 hodinami
Hrnková bábovka
Fitulka před 2 hodinami
Olejový korpus na dort
Bonega před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Fitulka před 2 hodinami
Polévka z mrkvy (Horňácko)
Fitulka před 3 hodinami
Lečo jako polotovar
Kaill před 12 hodinami
Babiččina čočková polévka
Cikitaka před 13 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
AnezkaMoller před 13 hodinami
Tématické fráze:
žitavky,
jablka žitavky,
ruský dort,
rusky dort s jablky,
ruské dorty,
ruský koláč s jablky,
recepty ruský koláč,
ovocný koláč,
žitavky recept,
koláče ruské-recepty,
recepty na ruské dorty,
ruské koláčky,
ruský jablkový dort,
jablka-žitavky recepty,
letní jablka žitavky,
ruský koláč,
švédský koláč pošli recept,
řezy charašo,
eto charasho,
žitavky recepty
Suroviny:
vejce,
máslo,
smetana kysaná,
cukr krupice,
mouka hladká,
sůl,
rybíz,
jablko,
limetka,
cukr krupice
Komentáře (21)
nahore je jen poprasek z mouckoveho cukru pres mrizku, to okolo je stava z ovoce a v rezu tam fotka take je