Suroviny pro 1
2-3
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 543 kJ / 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,40 g |
Tuky | 59,25 g |
Vláknina | 4,95 g |
Cholesterol | 114 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 5,85 g |
Sacharidy | 31,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavý salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRyX
Moje poznámka
Křupavý salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRyX
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 3 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 13 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 14 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 49 minutami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 50 minutami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 53 minutami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 54 minutami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 55 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 59 minutami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Olympus před 1 hodinou
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 2 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 2 hodinami
Tématické fráze:
krupavy salat,
pršut salát,
salát pršut,
brambory.slanina.ledový salát,
salát z pršutu,
francouzský mrkvový salát s hořčicí,
salat s bramburkama,
mrkvový salát krupavy,
salát ledový křupavý,
salát,mrkev slanina,
ochucený ledový salát,
jak na křupavý salat,
ledovy salat s brambory a slaninou,
křupavé tofu,
hello mrkvový salát,
ochucený ledový salát recept,
křupavý salát ze syrové mrkve
Suroviny:
salát hlávkový,
pršut,
mrkev,
majonéza,
hořčice hrubozrnná,
olej olivový,
brambory,
parmazán
Komentáře (14)