Marmeláda z červeného rybízu
Marmeláda ve spíži nesmí snad nikdy chybět. Z letní ovocné úrody děláme nejčastěji zásoby na zimu. Skvělou svěží a pikantní marmeládu připravíte třeba z červeného rybízu. Je skvělá na palačinky, na mazanec s máslem nebo na slepování vánočního cukroví.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda z červeného rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5m3
Moje poznámka
Marmeláda z červeného rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5m3
Nejnovější recepty
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 20 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 20 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 27 minutami
Dýně hokaido v křupavých placičkách
Alamatej před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kaminky před 2 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem - jednoduché a chutné
Alicek před 2 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
brtna před 3 hodinami
Cookies s čokoládou
SofieA před 3 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Sabina2006 před 3 hodinami
Zeleninový guláš s červenou čočkou
Danoouch před 5 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
nelinka62 před 5 hodinami
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 14 hodinami
Tématické fráze:
džem z rybízu,
marmeláda z černého rybízu,
rybízová marmeláda ládi hrušky,
co z rybízu,
rybízová marmeláda z červeneho rybizu,
nejlepší rybízový džem,
marmeláda z rybízu,
výroba rybízové marmelády,
štáva z červeného rybízu,
zavařování rybízu,
recept na marmeládu z rybízu,
strojek na rybíz,
lisování rybízu,
rybíz džem,
vyroba rybizoveho džemu,
rybízový džem bez strojku,
recept na džem z rybízu,
džem z rybízu recept,
výroba rybízové marmelády recepty,
rybízová zavařenina
Suroviny:
rybíz,
cukr krupice
Komentáře (18)
nemám strojek na lisování,tak používám takovou menší fintu,rybíz opláchnu a celé střapce nechám v hrnci v troše vody chvilku povařit a pak to přes drobnný cezák propasíruju.Tím chvilkovým povařením bobulky změknou a ušetřím si práci i s dlouhavým obíráním od stonků