Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 472 kJ / 6 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,32 g |
Tuky | 215,27 g |
Vláknina | 34,80 g |
Cholesterol | 817 mg |
Sodík | 658 mg |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 928,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBA6
Moje poznámka
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pBA6
Nejnovější recepty
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 23 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 2 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 3 hodinami
Americké okurky
Ala17 před 5 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 5 hodinami
Ohavečské brambory
Dycky před 5 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 7 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 9 hodinami
Tématické fráze:
špendlíkový koláč,
koláč ze špendlíků,
trnkový koláč,
koláč se špendlíky,
buchta že spendliku,
špendlíkové knedlíky,
koláč se špendlíkama,
jak zpracovat spendliky,
špendlíky recepty,
spendliky recept,
spendlikova buchta,
špendlíkový džem recept,
šťavnatý tvarohový koláč,
špendlíková buchta s tvarohem,
buchta se špendlíky,
špendlíkový džem,
recepty ze špendlíků,
špendlíky ovoce,
špendlíky ovoce recepty,
trnkový džem
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
vejce,
olej,
prášek do pečiva,
mléko,
špendlíky,
tvaroh ve vaničce,
cukr vanilkový,
máslo,
cukr krupice,
mouka hrubá
Komentáře (24)
Já na slivovici moc nejsem, mě prostě nevoní
Nevadí, jen piš
a promiň, že su tak pod tvým receptem rozplývám nad špendlíky
Taky nevím proč, jsou přece stejně dobré jako švestky....kdo ví...
když jsem byla dítko, a to už je hooooooodně dávno
já už ho mám právě hotový
rebeka:
jen škoda, že když dozrají, spadnou asi během týdne