Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 319 kJ / 793 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,00 g | 
| Tuky | 72,75 g | 
| Vláknina | 4,00 g | 
| Cholesterol | 90 mg | 
| Sodík | 273 mg | 
| Sůl | 0,68 g | 
| Sacharidy | 23,60 g | 
Postup přípravy
Polévka musí být krémová, hladká a chutnat po zelenině a cítit muškátem.
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Smetanový zeleninový vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvqM
Moje poznámka
					
				
Smetanový zeleninový vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvqM
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 56 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 minutami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 2 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vepřový vývar, 
						
						
							jak udělat jíšku, 
						
						
							charakteristika polévek, 
						
						
							polevky charakteristika, 
						
						
							polévka ze zeleninového vývaru, 
						
						
							zeleninova polevka se smetanou, 
						
						
							polevka zeleninovy vyvar, 
						
						
							charakteristika polévky, 
						
						
							jak se dělá vývar, 
						
						
							smetanova zeleninova polevka, 
						
						
							jak dlouho se dělá vývar, 
						
						
							zeleninová smetanová polévka, 
						
						
							jak udělat vývar, 
						
						
							rakouská polévka, 
						
						
							zeleninovo smetanová polévka, 
						
						
							smetanová rybí polévka, 
						
						
							polévky ze zeleninového vývaru, 
						
						
							rakouská polévka recept, 
						
						
							rakouske polevky, 
						
						
							charakteristika vyvaru
						
					
						Suroviny:
						
							mrkev, 
						
						
							celer, 
						
						
							petržel, 
						
						
							kedlubna, 
						
						
							kapusta, 
						
						
							brokolice, 
						
						
							brambory, 
						
						
							květák, 
						
						
							ořech muškátový, 
						
						
							pepř bílý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							smetana sladká, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							tuk
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (4)