Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 084 kJ / 1 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,59 g |
Tuky | 44,76 g |
Vláknina | 57,31 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 879 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 170,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srbská fazolová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vJ1
Moje poznámka
Srbská fazolová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vJ1
Nejnovější recepty
Vafle bez cukru
Přidáno před 10 hodinami
Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Koláč s cuketou bez mouky
Přidáno před 17 hodinami
Vydatná čočková polévka jako hlavní chod
Přidáno před 17 hodinami
Slaný koláč se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Sýrovo-celerová kapsa
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vafle bez cukru
zdraveskamcou před 25 minutami
Honzovy buchty jako peříčko
Evculina84 před 6 hodinami
Bábovka z televize
Petik05 před 7 hodinami
Bavorské klobásy v listovém těstíčku
Kattyy před 8 hodinami
Rybičková pomazánka ze sardinek
Kajkajak před 9 hodinami
Kapustová polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Pečená dýně hokkaido s bramborami na bylinkách
jayjayka před 9 hodinami
Domácí Moravanka od babičky
Nanina před 10 hodinami
Míša řezy
miska.jitka před 11 hodinami
Hraběnčiny řezy
MajdaTrajda před 11 hodinami
Tématické fráze:
fazolová polévka recept,
fazolova polevka,
srbské rizoto,
srbská kuchařka,
srbská kuchyně,
srbské rizoto recept,
srbská polívka,
fazolovã¡ polã©vka recept,
fazolova pol,
fazolovã¡ polã©vka,
srbská fazuľa,
stbská polévka,
srbská klobása,
recepty na polevka fazolova,
srbská fazuľa recept,
srbská kuřecí polévka,
"srbská fazole",
stbská polévka,
srbská kuchyně recepty,
fazolová polévka s recept
Suroviny:
fazole bílé,
mrkev,
paprika čerstvá zelená,
rajče,
brambory,
klobása uzená,
cibule,
česnek,
slanina uzená,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
majoránka
Komentáře (3)