Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srbská fazolová polévka

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 084 kJ /
1 454 kcal
Bílkoviny65,59 g
Tuky44,76 g
Vláknina57,31 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 879 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy170,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Fazuľu namočíme a uvaríme domäkka. Krok 2: Narezanú slaninu orestujeme a opražíme na nej narezanú cibuľu a cesnak. Pridáme na hranolky narezanú mrkvu, opražíme ju, vložíme na kocky narezané zemiaky, na malé kúsky narezanú papriku, osolíme, zalejeme vodou varíme do mäkka. V polovici varenia pridáme na kocky narezané paradajky a pretlak a dovaríme. Krok 3: Do polievky vložíme uvarenú fazuľu a na kocky narezanú klobásu a ešte 10 minút povaríme. Krok 4: Ochutíme majoránkou.

Zveřejněno 10. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srbská fazolová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2vJ1

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srbská fazolová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2vJ1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Polievky moc nejem,ale táto bude určite dobrá:-p:yes:Asi zajtra s priateľom uvaríme:-)

Terezko, dělám jí velmi podobně a protože je moc dobrá:-p, dávám ti boda:yes:

Tématické fráze:
fazolová polévka recept, fazolova polevka, srbské rizoto, srbská kuchařka, srbská kuchyně, srbské rizoto recept, srbská polívka, fazolovã¡ polã©vka recept, fazolova pol, fazolovã¡ polã©vka, srbská fazuľa, stbská polévka, srbská klobása, recepty na polevka fazolova, srbská fazuľa recept, srbská kuřecí polévka, "srbská fazole", stbská polévka, srbská kuchyně recepty, fazolová polévka s recept

Suroviny:
fazole bílé, mrkev, paprika čerstvá zelená, rajče, brambory, klobása uzená, cibule, česnek, slanina uzená, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, majoránka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu