Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 467 kJ / 2 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 2,60 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Propolisová tinktůra-všelék
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrAP
Moje poznámka
Propolisová tinktůra-všelék
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrAP
Nejnovější recepty
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 37 minutami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 10 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 10 hodinami
Proteinový marshmallow dezert
Přidáno před 10 hodinami
Proteinový halloweenský dezert
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší litý perník
vesnickydesolat před 12 minutami
Drobenkový hruškový koláč
Ajca1 před 47 minutami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Lucie1001 před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
bonkova před 1 hodinou
Čalamáda moc dobrá
HusoKachna před 1 hodinou
Putimské vepřové nudličky
bonkova před 1 hodinou
Houbová omáčka dle Jitky
bonkova před 1 hodinou
Tvarohová pomazánka se smaženými vejci a koprem
ZboSy před 5 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
ZboSy před 5 hodinami
Zavařené papriky
ZboSy před 6 hodinami
Tématické fráze:
cesnekova tinktura,
propolys,
česneková tinktura recept,
příprava propolisu,
jitrocelový sirup recept,
česneková tinktura výroba,
domácí česneková tinktura,
cibulova tinktura,
česneková tinktura navod,
výroba česnekové tinktury,
propolis priprava,
propolis v lihu,
jak se dělá propolis,
domácí tinktury,
jitrocelová tinktura,
domácí výroba tinktury,
domácí tinktura,
jak se dela tinktura,
jak užívat propolisovou tinkturu,
domácí propolis
Komentáře (21)
Název všelék je dost zavádějící
Když jsme byli v osmdesátých letech v Rusku,tak nám tam nalili aby nám lépe chutnalo,vodku,ve které byly vylouhované čerstvé feferonky.To byla síla.
julius.hrabos@centrum.sk
Maris,klidně bych to nechala na září,ale to bohužel nebudu mít propolys ani slivovici.Proto jsem to raději udělala hned.Slivovice by byla určitě vypitá.
Nemyslím, že by tento prostředek patřil sem do receptů. Nechci vyvolávat paniku, ale pak bych zde mohla dát kapky do očí jak je dělám ze světlíku a kozlíku lékařského a to neudělám!!!