Suroviny
Porce: 4 skleničky 250 ml
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 394 kJ / 1 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,56 g |
Tuky | 4,41 g |
Vláknina | 52,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 397,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní pečené švestky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWOW
Moje poznámka
Pikantní pečené švestky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWOW
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 17 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 18 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 20 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 22 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
veronika_straka před 37 minutami
Maminčina jablečná buchta
petka.ftk před 48 minutami
Patizonová polévka s koprem a zakysankou
Kostriba před 3 hodinami
Citronová bábovka
AlenaCernik před 9 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 10 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 10 hodinami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 11 hodinami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 12 hodinami
Bublanina
alenalentz před 13 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 14 hodinami
Tématické fráze:
recepty ze švestek,
pečené švestky,
svestky recepty,
pečený čaj ze švestek recept,
svestky,
švestky recept,
pečené švestky recept,
švestky pečené,
švestka,
recept na pečený čaj ze švestek,
jak nechat dozrát švestky,
pečení ze švestek,
recepty na švestky,
pečení ze švestek,
foto švestky,
pecene maso na svestkach,
pečený čaj švestky recept,
pečené švestky v troubě,
švestky do mrazáku,
recepty švestky
Suroviny:
česnek,
cibule,
švestky,
jablko,
badyán,
skořice,
římský kmín mletý,
cukr hnědý,
džus pomerančový,
ocet vinný červený
Komentáře (46)
Bibince za recept plusáka a rebuš tobě za fotky taky
spagetka:
Jinak já osobně budu víčkovat ještě horké a obrátím na víčko, dělám to tak s džemy, marmeládami, povidly a věřím, že to i zabraňuje plesnivění a steriluje. Ukládám k realizaci, tady švestky budou taky později
ale jednu jsem zavíčkovala hned, druhou ještě nemám zavíčkovanou
a že melu
jo, a ještě něco: docela si dovedu představit ( po ochutnání tohoto ) přidat pár lžiček i knějakému maso.. už se mi něco líhne v hlavě
Bibinka: Bibi
chuťově výýborné, dominuje chuť římského kmínu, je to celé příjemně pikantně sladkokyselé
nechápu sice, proč plníme horké do sklenic a víčkujeme až po zchládnutí
fotky nejsou nic moc
jestli je nechceš, smažu.. nebo jestli chceš nějakou jinou coby hlavní, písni nebo přehoď sama
já děkuju za rcp, nezklamal mě
bodík ti přiletěl už dřív.. teď jen ty fotky
nofrona:Pošli Hujera, až poletí kolem, i k nám
Posílám za tuto dobrotu bodík
1974andrea:Andrejko, však ty švestky někdy dozrají a uděláš si to později
děd opět donesl kýbl švestek, já je asi udělám podle tebe, moc se mi rcp líbí, moc.. a to tak moc, že ti bodík už teď letí