Suroviny
Porce: 4 skleničky 250 ml
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 394 kJ / 1 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,56 g |
Tuky | 4,41 g |
Vláknina | 52,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 397,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní pečené švestky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWOW
Moje poznámka
Pikantní pečené švestky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWOW
Nejnovější recepty
Cukeťák
Přidáno před 1 hodinou
Korejský salát z okurek
Přidáno před 18 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché langoše
Fitulka před 8 minutami
Hermelínové kuřecí nudličky
Fitulka před 44 minutami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Krajanekcestovatel před 51 minutami
Hovězí v ústřicové omáčce
SCR_Ltm před 1 hodinou
Fazolový salát
Anna.Milkova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Kahy0 před 2 hodinami
Pečená cuketa s česnekovo-koprovým dipem
magdalenka před 2 hodinami
Rýžový nákyp
Tereziena před 5 hodinami
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 6 hodinami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 11 hodinami
Tématické fráze:
recepty ze švestek,
pečené švestky,
svestky recepty,
pečený čaj ze švestek recept,
svestky,
švestky recept,
pečené švestky recept,
švestky pečené,
švestka,
recept na pečený čaj ze švestek,
jak nechat dozrát švestky,
pečení ze švestek,
recepty na švestky,
pečení ze švestek,
foto švestky,
pecene maso na svestkach,
pečený čaj švestky recept,
pečené švestky v troubě,
švestky do mrazáku,
recepty švestky
Suroviny:
česnek,
cibule,
švestky,
jablko,
badyán,
skořice,
římský kmín mletý,
cukr hnědý,
džus pomerančový,
ocet vinný červený
Komentáře (46)
Bibince za recept plusáka a rebuš tobě za fotky taky
spagetka:
Jinak já osobně budu víčkovat ještě horké a obrátím na víčko, dělám to tak s džemy, marmeládami, povidly a věřím, že to i zabraňuje plesnivění a steriluje. Ukládám k realizaci, tady švestky budou taky později
ale jednu jsem zavíčkovala hned, druhou ještě nemám zavíčkovanou
a že melu
jo, a ještě něco: docela si dovedu představit ( po ochutnání tohoto ) přidat pár lžiček i knějakému maso.. už se mi něco líhne v hlavě
Bibinka: Bibi
chuťově výýborné, dominuje chuť římského kmínu, je to celé příjemně pikantně sladkokyselé
nechápu sice, proč plníme horké do sklenic a víčkujeme až po zchládnutí
fotky nejsou nic moc
jestli je nechceš, smažu.. nebo jestli chceš nějakou jinou coby hlavní, písni nebo přehoď sama
já děkuju za rcp, nezklamal mě
bodík ti přiletěl už dřív.. teď jen ty fotky
nofrona:Pošli Hujera, až poletí kolem, i k nám
Posílám za tuto dobrotu bodík
1974andrea:Andrejko, však ty švestky někdy dozrají a uděláš si to později
děd opět donesl kýbl švestek, já je asi udělám podle tebe, moc se mi rcp líbí, moc.. a to tak moc, že ti bodík už teď letí