Suroviny
Porce: 4 skleničky 250 ml
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 394 kJ / 1 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,56 g |
Tuky | 4,41 g |
Vláknina | 52,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 397,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní pečené švestky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWOW
Moje poznámka
Pikantní pečené švestky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWOW
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 3 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 23 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové halušky
Saratice před 25 minutami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 1 hodinou
Pikantní plněné papriky
Pizla před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 2 hodinami
Cuketový bramborák
Betes před 2 hodinami
Banánová bábovka
Verunkavh před 2 hodinami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Olympus před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty ze švestek,
pečené švestky,
svestky recepty,
pečený čaj ze švestek recept,
svestky,
švestky recept,
pečené švestky recept,
švestky pečené,
švestka,
recept na pečený čaj ze švestek,
jak nechat dozrát švestky,
pečení ze švestek,
recepty na švestky,
pečení ze švestek,
foto švestky,
pecene maso na svestkach,
pečený čaj švestky recept,
pečené švestky v troubě,
švestky do mrazáku,
recepty švestky
Suroviny:
česnek,
cibule,
švestky,
jablko,
badyán,
skořice,
římský kmín mletý,
cukr hnědý,
džus pomerančový,
ocet vinný červený
Komentáře (46)
Bibince za recept plusáka a rebuš tobě za fotky taky
spagetka:
Jinak já osobně budu víčkovat ještě horké a obrátím na víčko, dělám to tak s džemy, marmeládami, povidly a věřím, že to i zabraňuje plesnivění a steriluje. Ukládám k realizaci, tady švestky budou taky později
ale jednu jsem zavíčkovala hned, druhou ještě nemám zavíčkovanou
a že melu
jo, a ještě něco: docela si dovedu představit ( po ochutnání tohoto ) přidat pár lžiček i knějakému maso.. už se mi něco líhne v hlavě
Bibinka: Bibi
chuťově výýborné, dominuje chuť římského kmínu, je to celé příjemně pikantně sladkokyselé
nechápu sice, proč plníme horké do sklenic a víčkujeme až po zchládnutí
fotky nejsou nic moc
jestli je nechceš, smažu.. nebo jestli chceš nějakou jinou coby hlavní, písni nebo přehoď sama
já děkuju za rcp, nezklamal mě
bodík ti přiletěl už dřív.. teď jen ty fotky
nofrona:Pošli Hujera, až poletí kolem, i k nám
Posílám za tuto dobrotu bodík
1974andrea:Andrejko, však ty švestky někdy dozrají a uděláš si to později
děd opět donesl kýbl švestek, já je asi udělám podle tebe, moc se mi rcp líbí, moc.. a to tak moc, že ti bodík už teď letí