Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 251 kJ / 60 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,94 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žabí stehýnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6Qy
Moje poznámka
Žabí stehýnka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6Qy
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 3 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 15 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 20 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč
Eva S. před 1 hodinou
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 1 hodinou
Domácí pletýnky
Zinzi před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 2 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 3 hodinami
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 3 hodinami
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 13 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 14 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 15 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 15 hodinami
Tématické fráze:
zabi stehinka,
příprava žabích stehýnek,
zabi stehna,
grilovaná žabí stehýnka,
úprava žabích stehýnek,
žabí,
žabí stehýnka příprava,
žabí maso,
recept na zabi stehinka,
žabý stehna,
žabí stehna recepty,
žabi stehinka recept,
prodej žabích stehynek,
příprava žabích stehen,
recept na žabí stehna,
recept zabi stehinka,
připrava zabi stehynka,
recepty z žabích stehynek,
příprava žabých stehýnek,
pecene zabi stehynka
Suroviny:
stehýnka žabí,
cibule šalotka,
česnek,
máslo,
víno bílé suché,
petrželka zelená,
sůl
Komentáře (63)
Foto luxus
Andrej
jen bych je porovnal spíš k šťavnatému králičímu. Bodík
Hezké, nepřeplácané a rozhodně i nezvyklé, myšleno v ČR.
no, my, co žabí stehýnka máme dnes a denně
mě se líbí tvoje kreativita, zručnost, preciznost a v neposlední řadě odvaha to sem vložit
Můj muž tvrdí, že nevím, co je dobré
S tou přípravou by to bylo asi horší