Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 195 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,38 g |
Tuky | 77,03 g |
Vláknina | 5,72 g |
Cholesterol | 2,55 g |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 44,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená jatýrka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLjp
Moje poznámka
Červená jatýrka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLjp
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 7 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 7 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 1 hodinou
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 2 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 3 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 4 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 5 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 7 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 8 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 8 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 8 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí jatýrka ládi hrušky,
pecena kureci jatyrka,
čína z jatýrek,
kuřecí jatýrka na kmine,
kachni jatyrka na toastu,
kuřecí jatýrka na kmínu,
jatyrka ve slanine lada hruska,
láďa hrušk-recept na jatýrka ve slanině,
recepty ládi hrušky-kuřecí jatýrka ve slanině,
jatýrka v rajskem protlaku
Suroviny:
játra kuřecí,
pórek,
cibule,
slanina,
masox,
mouka hladká,
kmín drcený,
protlak rajčatový,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (3)