Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 273 kJ / 1 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,32 g |
Tuky | 86,62 g |
Vláknina | 7,16 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí na liškách a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3V6O
Moje poznámka
Kuřecí na liškách a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3V6O
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 47 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 50 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 1 hodinou
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
kureci maso na liskach,
maso na liškách,
na liškách,
vepřove na liškach,
kuřecí prsa na liškách,
kuřecí plátky na liškách,
kuřecí steak na liškách,
pečená kachna na liškách,
plátky na liškách,
kuřecí nudličky na liškách,
kuřecí plátek na liskach,
kuřecí čtvrtky,
kuřecí čtvrtky recept,
kachna na liškách,
kureci s liskami,
kuře na lyškách,
recepty lišky,
kuřecí maso s liškama,
kuřecí maso s liskami,
babicovy dobroty 16.9.2012 houby
Suroviny:
kuře čtvrtky,
máslo,
cibule,
česnek,
sůl mořská,
pepř mletý,
houby lišky,
víno portské,
tymián,
bujón drůbeží,
smetana ke šlehání,
mouka hladká
Komentáře (13)
lišky vlastní sběr a nebo nákup?