Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 123 kJ / 1 702 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,06 g |
| Tuky | 154,33 g |
| Vláknina | 9,90 g |
| Cholesterol | 420 mg |
| Sodík | 1,92 g |
| Sůl | 4,43 g |
| Sacharidy | 27,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlety plněné grilovací klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DW8q
Moje poznámka
Kotlety plněné grilovací klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DW8q
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 10 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 13 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 5 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 5 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 5 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 5 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 6 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 7 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 8 hodinami
Tématické fráze:
plněné kotlety,
kotleta s vinnou klobásou,
kotelta plněná vinnou klobásou,
plněné kotlety recepty,
kotlety plněné,
plněná kotleta,
jak udělat z kotlety plát,
vepřová kotleta plněná klobásou,
kotleta recept,
jak připravit maso na prudko aby bylo měkké,
kotleta plněná vinnou klobásou,
jak udělat vinná klobása,
grilovací klobása recept,
vepřová kotleta plněna vinou klobasou,
kotleta s klobásou,
plněné kotlety s vinnou omáčkou,
plněna kotleta recepty,
žampionová omáčka k masu,
maso plněné zelím a klobásou,
veprove maso plnene vinnou klobasou
Suroviny:
kotleta vepřová,
klobása grilovací,
sůl,
pepř,
olej,
cibulky sterilované,
vývar,
mouka hladká,
šlehačka,
hořčice,
petrželka,
žampióny,
šunka dušená,
máslo
Komentáře (16)
rebeka: