Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 599 kJ / 621 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,48 g |
| Tuky | 21,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 4,31 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená rolka plněná kuřecím masem na celeru v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWrn
Moje poznámka
Uzená rolka plněná kuřecím masem na celeru v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PWrn
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 1 hodinou
Grinchův elixír
Přidáno před 15 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 1 hodinou
Kapří hranolky
loing před 10 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 10 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 10 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 11 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 12 hodinami
Tématické fráze:
uzena rolka v sitce,
uzená rolka,
uzená rolka recepty,
uzene maso v sitce,
uzená rolka doba varu,
uzená rolka recept,
uzená rolka síťka,
něco dobreho k bramborovym knedlíkum,
uzené s kuřecím,
síťka na uzené maso,
vaření uzeného masa v síťce,
musí se uzená vepřová krkovice péct nebo vařit,
rolka v síťce,
jak se vaří uzená rolka v sítce,
uzene v sitce,
šťáva k bramborovým knedlíkům,
jak vařit uzené maso v siťce,
uzena rolka se zelim,
maso na celeru,
uzené maso recepty
Suroviny:
rolka uzená,
slanina debrecínská,
bulva celerová,
cibule,
med,
mouka hladká,
pepř,
sůl
Komentáře (12)