Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 490 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,80 g |
Tuky | 44,33 g |
Vláknina | 22,65 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 568 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 38,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrPl
Moje poznámka
Pangasius v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrPl
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 18 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 17 minutami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 6 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 11 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Tématické fráze:
pangasius v alobalu,
pangasius recepty,
pangasius v alobale,
pangasius,
pangacius v alobalu,
candát v alobalu,
file v alobalu,
pangas v alobalu,
pangasius trouba,
filety v alobalu,
filet v alobalu,
ryba v alobalu recept,
ryby v alobalu,
pangasius v troubě v alobalu,
pangaus v alobalu,
candát na cesneku,
recept pangasius v alobalu,
pangasius na celeru,
recepty pangasius v alobalu,
pangasius s česnekem
Suroviny:
pangasius,
citron,
paprika čerstvá červená,
chilli paprika čerstvá,
pórek,
celer,
mrkev,
česnek,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (3)