Suroviny
Porce: ...
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 609 kJ / 3 253 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,98 g |
| Tuky | 80,74 g |
| Vláknina | 21,18 g |
| Cholesterol | 355 mg |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 2,46 g |
| Sacharidy | 489,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Berounské sýrové podkovy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GJk
Moje poznámka
Berounské sýrové podkovy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4GJk
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 2 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 8 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Škubánky s mákem
Tereziena před 42 minutami
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 46 minutami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 49 minutami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 1 hodinou
Domácí kynuté knedlíky s octem
bublinka.1 před 1 hodinou
Dýňová polévka
spamejlik před 1 hodinou
Žampionová polévka
Blazenka před 1 hodinou
Domácí langoše
Sarka1234 před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Hanous7 před 2 hodinami
Tématické fráze:
berounské koláče,
guzhero,
recept na berounský chléb,
berounský salát recept,
berousnké koláče,
berounske-kolace,
berounsky kolac,
berounské koláče recept,
recept na berounské koláče,
berounský pečivo,
berounská pekárny,
recept na narozeninova lizatka,
syrový dort podkova,
beroun sýrový dort,
berounský salát,
pečivo sypané sýrem recept,
berounská pomazánka,
berounské koláče,
srov podkova
Suroviny:
mouka hladká,
mouka chlebová,
mléko,
vejce,
sýr smetanový,
sádlo,
sůl,
droždí,
cukr,
vejce,
sýr chedar
Komentáře (5)