Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 325 kJ / 1 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 264,35 g |
Tuky | 39,95 g |
Vláknina | 31,29 g |
Cholesterol | 617 mg |
Sodík | 4,59 g |
Sůl | 10,87 g |
Sacharidy | 129,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky, přidáme 2 lžíce sójové omáčky slané, 1 lžíci sladké sójové omáčky, 1 lžíci worcesterové omáčky, drcený pepř, zamícháme a necháme při pokojové teplotě 1/2 hodiny uležet.
Krok 2: Papriky, cibuli, mrkev a zelí nakrájíme na proužky (viz foto). Ve větší pánvi rozpálíme olivový olej, zhruba 2 minutky na něm orestujeme cibuli, přidáme mrkev (opět chvilku restujeme) a přisypeme papriky.
Krok 3: Přikryté poklicí necháme zeleninu za občasného míchání pár minut zprudka dusit (nepodléváme). Nakonec přidáme zelí, kukuřici, 2 lžíce slané sójové omáčky, 2 lžíce sladké sójové omáčky, nové koření, cumin, kari, sumah, pepř, sůl.
Krok 4: Promícháme a opět pár minut dusíme. Zelenina nesmí být příliš měkká, spíše na skus. Na jiné pánvi zprudka orestujeme kuřecí maso a přidáme k zeleninové směsi.
Krok 5: Na trošce olivového oleje opražíme piniové oříšky, přisypeme k masové směsi. Dle potřeby dochutíme pepřem a solí. Všechny přísady tahini omáčky dáme do misky a smícháme.
Krok 6: Červené zelí nakrájíme na drobno, zakápneme šťávou z citronu, přidáme majonézu a vše smícháme, případně lehce dosolíme.
Krok 7: Bagety nahřejeme v troubě při 200°C, rozřízneme, lehce natřeme zelným salátem, naplníme masovou směsí a dochutíme tahini omáčkou.
Zveřejněno 7. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí směs do bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DQW
Moje poznámka
Kuřecí směs do bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DQW
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 7 minutami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 41 minutami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 58 minutami
Sváteční koláčky
Koffi před 2 hodinami
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 2 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 2 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 2 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 2 hodinami
Jogurtová bábovka s rybízem
Buchta9749 před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 4 hodinami
Tématické fráze:
kureci bageta,
kureci bageta recept,
čím plnit bagety,
kuřecí bagety,
čím plnit bagetu,
směs na bagety,
masová směs na bagety,
kureci bageta recepty,
bageta recept,
recepty na kuřecí bagetu,
kuřecí bagety recept,
kuřecí maso do bagety,
jak plnit bagety,
smes z mleteho masa do bagety,
bageta s kuřecím masem,
maso do bagety,
recept na kuřecí bagetu,
kureci smes,
kureci maso s bagetou,
čím plnit kuřecí na bagety
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule,
lusk paprikový,
lusk paprikový červený,
mrkev,
zelí hlávkové,
kukuřice sterilovaná,
ořechy piniové,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
koření nové koření mleté,
římský kmín mletý,
koření kari,
koření sumah,
pepř drcený,
sůl,
olej olivový,
pasta sezamová,
voda,
šťáva citronová,
sůl,
zelí červené,
majonéza,
šťáva citronová,
sůl,
bageta
Komentáře (14)
Vsem diky za mile komentare..
Moc dekuji za chvalilva slova..
krásné presentace hezkého pokrmu, bravo